søndag 22. august 2010

Boligbytte - en livsstil


Boligbytte er for noen av oss mer enn en ferieform, det er en livsstil. Når man har gjort det en del ganger og begynner å bli vant til det, da blir man mer og mer begeistret for boligbytte og kan ikke tenke seg å erstatte boligbytteferier med hotellferier. Det føles så mye mer ekte å bo i et hjem, og som boligbytter har man alltid noen å spørre. Man ringer eller sender e-post til huseieren, eller så er det en kontaktperson tilgjengelig man kan spørre om ting man lurer på i boligen e.l.

Boligbytte har mange fordeler. Du kan få rimelig ferie over hele verden, du får sett så mye mer enn vanlige turister, du har et hjem når du er borte, noen passer boligen din når du er på ferie og du blir kjent med mange hyggelige mennesker. Og det er trygt, for det er basert på gjensidighet og tillit. Vi har aldri hatt ubehagelige opplevelser, alt har gått fint. Hver eneste gang.

Og så er det utrolig spennende å planlegge en boligbytteferie. Lese annonser, vurdere hvem man skal kontakte. Og ikke minst få boligbyttetilbud fra andre.

Vi har nå byttet 9 ganger, har avtalt det 10. byttet for våren 2011 og er nå i gang med planleggingen av det 11. byttet, for sommeren 2011. Og vi er som du sikkert forstår veldig begeistret for denne ferieformen / livsstilen. Egentlig synes vi det er rart at ikke enda flere gjør det. Fordi det er så utrolig mange fordeler med det!

Ingen kommentarer: