tirsdag 1. juli 2008

Første dag i Stockholm

Nå er vår første dag på boligbytteferie i Stockholm snart over. Siden vi kom hit sent i går kveld har vi brukt en del tid i dag til å bli kjent i leiligheten og området.

Vi bor i en stor, herskapelig leilighet sentralt i Stockholm, faktisk med gangavstand til det meste! For oss som bor landlig til i utkanten av en by, i hus med hage, er det nytt og spennende å bo i leilighet i bygård. Spesielt for barna, for dem er dette virkelig noe nytt. Og det er jo noe av det fine med boligbytte; at man får oppleve noe nytt og annerledes.

Vi har også ruslet ned til Djurgården hvor vi tilbragte noen timer på Junibacken, et innendørs opplevelsessenter basert på Astrid Lindgrens bøker og andre kjente barnebøker. Deilig å kunne la bilen stå!

Det var fint vær helt til vi nesten var hjemme i leiligheten igjen, da begynte det å regne. Så resten av dagen har vi brukt til å slappe av og kose oss. Barna har lekt masse med lekene på barnerommene her, alltid spennende med andres leker! Og jeg fant noen interessante bøker i bokhyllen. Nå skal vi planlegge morgendagen.

Ingen kommentarer: