tirsdag 4. januar 2011

Boligbytteannonsen - bilder


Det er boligbytteannonsen som skal "selge" boligen din, dvs skaffe deg boligbyttepartnere. Så man bør tenke godt gjennom hva som skal stå i den og hva slags bilder man skal ha med.


Litt om bilder:


- Ikke legg ut annonsen før bildene er klare. De aller fleste har nå mange bilder med i annonsene sine, det er svært få som ikke har med bilde. Bildene er viktige for å gi folk et inntrykk av boligen. Ha med bilder av både boligen utvendig og innvendig, og gjerne av hagen og evt nærmiljø/turistattraksjoner også.


- Sørg for å rydde og "style" litt før du tar bildene. Ikke overdriv, men bildene bør være delikate og innbydende og derfor gjennomtenkte. Sørg for at alt er ryddig, vis gjerne f.eks stue eller kjøkken med et pent dekket bord eller fruktfat eller vakre blomster på bordet. Hvis du legger ut bilder av et rotete hjem kan folk fort tro at du kanskje kommer til å slurve med rydding og renhold før og under boligbyttet også.


- Ta gjerne med et familiebilde også. Siden boligbytte ikke bare dreier seg om å låne andres bolig, men også om å låne bort boligen til andre ( fremmede) så er det fint å få et inntrykk av hvem som skjuler seg bak medlemsnummeret / navnet i annonsen. Selv om man kan se boligbytteannonser i de ulike boligbytteorganisasjonene uten å være medlem så er annonsene da anonymisert, man får ikke opp navn e.l. Det får kun medlemmer etter å ha logget seg inn.

Ingen kommentarer: