onsdag 8. juli 2009

Irland!


I går kom vi til Irland. Vi tok hotellbussen til hotellet hvor byttepartnerne våre hadde parkert bilen sin, hentet bilen og kjørte til et bittelite sted ute på landet i County Tipperary. Det er ikke her våre byttepartnere bor, dit skal vi først senere. Vi låner et fantastisk og stort hus av en kollega av min mann her for å se mer av Irland når vi først er her.

Det gikk veldig greit å kjøre på "feil side", synes min mann. Men det er klart at man må være veldig oppmerksom, og det hjelper nok at vi kjører en irsk bil med rattet på "feil side".

Vi har tatt det med ro i dag, slappet av i dette fine huset og så så vi områdets store attraksjon, Rock of Cashel, en borg og flere kirkeruiner , de eldste fra før 1100 f.Kr. Stedet har tilknytning til St. Patrick, Irlands skytshelgen. Så gikk vi tur i den lille byen nedenfor, Cashel. Den er akkurat slik jeg har forestilt meg små irske byer. Lave hus i mange farger, massevis av puber og små butikker overalt. De fleste husene er ganske små og lave, det vi låner nå er vel ett av de få større husene vi har sett her.

Ingen kommentarer: