mandag 13. juli 2009

Ved målet

For tre dager siden kom vi frem til målet for årets boligbytteferie, den lille feriebyen Enniscrone (Inishcrone) ved Killala Bay i Co. Sligo, på Irlands vestkyst. Vi hadde selvsagt aldri hørt om stedet før, og det er tilnærmet ingen (andre) utenlandske turister her, bortsett fra briter. Men det er tydeligvis et populært sted blant irske og britiske sommerferieturister. Og det kan jeg godt forstå, det er et lite, men sjarmerende sted, med en lang og fin sandstrand.

Våre boligbyttepartnere har feriehuset sitt her, bare ca. en times kjøring unna byen de bor i. Feriehuset er nytt og med høy standard. Det er ikke veldig stort (1 1/2 etasje), men veldig innholdsrikt. Kombinert stue og moderne kjøkken, et stort soverom nede og to mindre oppe, og hele tre bad! Og gang, bod samt en liten terrasse. Huset er en del av et ferieanlegg med private feriehus som til dels leies ut. Selv om stilen og arkitekturen er svært annerledes har anlegget, konseptet og utformingen tydelige paralleller til feriesenteret i Vrådal i Telemark hvor vi selv har en ny feriebolig.

Vi er som vanlig svært fornøyde med stedet og boligen vi får oppleve gjennom årets bytteferie, vårt syvende bytte. Og som vanlig var alt i sin skjønneste orden da vi kom. Rent og pent og med små gaver. Mer om det i et senere inlegg.

Det vil forresten komme bilder til bloggen senere.

Ingen kommentarer: