fredag 17. juli 2009

Nok en vellykket bytteferie er over

I går kom vi hjem til Norge igjen, etter en veldig fin ferie og nok et vellykket boligbytte.

Det var kjempehyggelig å se den irske familien igjen da vi kom tilbake til huset vårt. Vi stakk bare innom for å hente ting som vi skulle ta med til hytten vår, siden de skulle være hos oss en stund til, men vi det tok lenger enn planlagt, for vi pratet lenge.

De er også kjempefornøyde med byttet. Akkurat som oss var de ikke så heldige med været, men man reiser da ikke til Irland eller Norge for værets skyld. De likte seg godt både i Oslo og i huset vårt og hadde reist rundt og sett masse. Og de hadde også vært noen dager på hytten vår i Telemark, og det var de også svært fornøyde med. Det var fint vær noe av tiden, så de fikk badet også.

Vi skal prøve å holde kontakten og vi har invitert dem til å feriere på hytten vår om vinteren, slik at barna kan prøve seg på ski, både alpint og langrenn, begge deler er det gode muligheter for i Vrådal hvor vi har hytte. Og de inviterte oss til å låne deres feriehus i Enniscrone igjen hvis vi ville, og det er mulig vi vil, for Irlandferien ga mersmak.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hei Trine. Flott nettsted med innhold midt i blinken for meg. Har lest flere av innleggene og skal tipse Connie om dette. Har forsøkt i flere år og få henne overbevist om boligbytte.
Det høres ut som en flott Irland ferie.